Σελίδες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Android Manager και διαχείριση από το PC



Από εχθές το απόγευμα κυκλοφορεί μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για Android κινητά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαχείρισης του Android κινητού σ
ας από την υπολογιστή. Εν συντομία, μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας, τις εφαρμογές σας, να κάνετε full backup ή apps backup αλλά ακόμα να αλλάξετε και την εικόνα κατά την έναρξη. Βέβαια αυτή την στιγμή κυκλοφορεί η πρώτη έκδοση της εφαρμογής, που αρκετές λειτουργίες ακόμα δεν λειτουργούν.
Το μεγάλο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η ευχρηστία του. Απλά συνδέεται το κινητό στον υπολογιστή σας και ως δια μαγείας η συσκευή το αναγνωρίζει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε με ρυθμίσεις. Στην συνέχεια όλα είναι μόλις 2 κλικ μακρυά σας. Με τις 3 κεντρικές κατηγορίες: File Management, App Management, Root Utilities, να σε κατευθύνουν σωστά. Η κατηγορία File Management, αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην διαχείριση των αρχείων του κινητού σας όπου και εάν είναι αυτά, είτε στην SD κάρτα, είτε στο κινητό σας. Η κατηγορία App Management σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ή να την απεγκαταστήσετε, καθώς επίσης και να ψάξετε για κάποια άλλη. Τελευταία, και χρησιμότερη-για μένα, η κατηγορία Root Utilities. Μπορείτε πολύ απλά να κάνετε full backup του κινητού σας, ή τα applications μόνο, και οποιαδήποτε στιγμή να γίνει restore. Οπότε πλέον δεν θα έχετε να φοβάστε τίποτα. Θα μπορείτε να πειραματιστείτε αρκετά πιο άνετα πλέον. Να σημειώσω ξανά σε αυτό το σημείο πως είναι ακόμα η πρώτη beta της εφαρμογής και επομένως πολλές δυνατότητες ακόμα δεν είναι διαθέσιμες.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ γιατί πραγματικά αξίζει και θα σας γλιτώσει από ταλαιπωρία ίσως  και μπελάδες. Επίσης για να λειτουργήσει σωστά απαιτεί Windows XP/Vista/Seven, .NET Framework 3.5 SP1 και τους  ADB drivers εγκαταστημένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου