Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Digea: Tηλεόραση 2010: 3D & Web TV στη «Τεχνόπολις»


Η ψηφιακή τηλεόραση ΜPEG-4 στην Αθήνα δε θα αρχίσει στις 18 Ιουνίου αλλά μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου 2010. Η Digea, ο φορέας της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών της επικράτειας, θα «δοκιμάσει» τις πρώτες της εκπομπές κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Τηλεόραση 2010: 3D & Web ΤV» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Image
Η Digea λαμβάνει μέρος στην έκθεση με τεχνικά σεμινάρια, ενημέρωση του κοινού και πολλές «live» δοκιμαστικές εκπομπές MPEG-4. Όσοι, λοιπόν, έχετε απορίες σχετικά με τη ψηφιακή τηλεόραση και τις εκπομπές MPEG-4 οι απαντήσεις θα δοθούν στο τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου στη Τεχνόπολις από τους ανθρώπους της Digea. Λέτε να έρθει και η οικογένεια Κλικλίκου; (FullHD.gr)
Σειρά δράσεων ενημέρωσης, αλλά και εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Digea, εν όψει της έναρξης των επίγειων ψηφιακών εκπομπών στην περιοχή της Αττικής στις 18/06/2010. Στα σχέδια, ειδικότερα, περιλαμβάνεται η διενέργεια εκδήλωσης με εκτενή τηλεοπτική κάλυψη της στιγμής που οι αρμόδιοι θα πατήσουν το διακόπτη για την αλλαγή του σήματος, το βράδυ της Πέμπτης (17/06/2010) προς την Παρασκευή (18/06/2010). Υπενθυμίζεται ότι οι αναλογικές εκπομπές θα διακοπούν στα νότια παράλια της Αττικής (και ειδικότερα σε όσους παίρνουν σήμα μόνο από το κέντρο της Αίγινας) και για το σκοπό αυτό η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά ενημερωτικών ημερίδων για την ενημέρωση των πολιτών. Χθες, ενημερώθηκαν οι δημότες της περιοχής του Περάματος, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχαν ενημερωθεί οι δημότες της Βούλας και της Γλυφάδας. (Ναυτεμπορική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου