Σελίδες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Νέες τηλεοράσεις Full LED LCD και 3D Ready από την LG


Τη νέα σειρά τηλεοράσεων INFINIA Live BorderlessΤΜ και την πλούσια γκάμα Blu-ray players και συστημάτων Home Cinema που ενσωματώνουν μοναδικές τεχνολογίες, παρουσίασε η LG.
Η νέα γκάμα των τηλεοράσεων INFINIA Live BorderlessΤΜ περιλαμβάνει τηλεοράσεις LED LCD και 3D, και ειδικότερα τις σειρές INFINIA LX9500 με τεχνολογία TruMotion 400Hz, LX6500, LE8500 και LE5500, οι οποίες διαθέτουν ποικίλες τεχνικές προδιαγραφές και διαφορετικές διαστάσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
H LG έχει εξελίξει την τεχνολογία LED παρουσιάζοντας τη νέα γενιά Full Led Slim, που ενσωματώνει η σειρά τηλεοράσεων INFINIA, η οποία βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία IOP (Integrated Optic Plate) εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα εικόνας σε ανάλυση Full HD 1080p, ενώ η σειρά INFINIA προσφέρει πιστοποίηση THX που φέρνει τον κινηματογράφο στο σαλόνι των καταναλωτών, ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα και βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας.
LG INFINIAΠαράλληλα, η σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA βασίζεται στη δεύτερη γενιά του πρωτοποριακού BorderlessTM σχεδιασμού που εισήγαγε η LG, που εξασφαλίζει ακόμα μικρότερο βάθος έως και 2,3 χιλ. με την τεχνολογία Full Led Slim, εξαλείφοντας το κάδρο της οθόνης για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Η έννοια της ψυχαγωγίας χωρίς όρια, υλοποιείται και στο νέο 3D μενού των τηλεοράσεων και των Blu-ray players, που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα στους χρήστες. Πλέον, η αναπαραγωγή αρχείων MKV και DivX HD από USB ή εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι άμεση, ενώ με τη λειτουργία Clear Voice II και το σύστημα μη-ορατών ηχείων της LG, εξασφαλίζεται μια απολαυστική εμπειρία ήχου.
Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων τηλεοράσεων της σειράς LG INFINIA είναι η συνδεσιμότητα μέσω Wireless Ready και DLNA Wi-Fi. Οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση με οποιαδήποτε συσκευή χωρίς τη χρήση καλωδίων, αξιοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο τη σύνδεση στο internet και την πληθώρα των δυνατοτήτων πολυμέσων των συσκευών ήχου και εικόνας που βρίσκονται στο σπίτι. Πλέον, οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες των τηλεοράσεων και των Blu-ray players, όπως το WebTV, το Skype video calling, η αναπαραγωγή streaming βίντεο από το YouTube και πολλών άλλων δυνατοτήτων πολυμέσων.
Τέλος, όλα τα μοντέλα της σειράς INFINIA διαθέτουν τις λειτουργίες Smart Energy Saving Plus και Intelligent Sensor 2, που σε συνδυασμό με την εξελιγμένη LCD LED τεχνολογία εξοικονομούν έως και 30% περισσότερη ενέργεια, εξασφαλίζοντας την πιστοποίηση Energy Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου