Σελίδες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

MySpace, Τώρα και με Ελληνική Έκδοση


Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το MySpace στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της 24Media µε τη MySpace Incorporations.
Συγκεκριµένα, το MySpace αποκτά πλέον την ελληνική του έκδοση, µε αποκλειστικό περιεχόµενο από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το MySpace είναι η µεγαλύτερη online µουσική κοινότητα στον κόσµο, αποτελώντας τµήµα της News Corporation. Η σελίδα του ελληνικού MySpace σχεδιάστηκε από την 24Media υιοθετώντας σε τοπικό επίπεδο τις εφαρµογές που προσφέρει το MySpace παγκοσµίως.
Η κεντρική σελίδα έχει διαµορφωθεί µε τρεις βασικές υποκατηγορίες: Επιλογές – Προώθηση Branded Exclusive Content, reviews, new releases, Προτάσεις – Προώθηση MySpace Content, most streamed artists, MySpace Charts και Διαγωνισµοί – Προώθηση δωρεάν εισιτηρίων, cd, merchandising.
Παράλληλα, µέσα από την «κοινότητα» του MySpace, µπορεί κανείς να µοιραστεί φωτογραφίες, βίντεο, νέα και ενδιαφέροντα µ΄ένα διαρκώς αναπτυσσόµενο δίκτυο κοινών φίλων.
Η 24Media, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, θα διαχειρίζεται τόσο το δηµιουργικό περιεχόµενο του MySpace, όσο και τις όποιες επιχειρηµατικές ευκαιρίες συνεπάγεται η δραστηριότητά του στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Πηγή: Daily Fax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου