Σελίδες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

To πρώτο Nokia Developers Forum είναι γεγονός!


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Νokia διοργανώνει, το Nokia Developers Forum για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις νέες εφαρμογές στα νέα τηλέφωνα της εταιρίας.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν με ομάδα ειδικών από το Διεθνές Forum της Nokia για τις δυνατότητες των mobile applications που μπορούν να δημιουργήσουν για τις Nokia συσκευές καθώς επίσης και για σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω του Ovi Store.

Το Ovi Store είναι ένα one-stop-shop ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο μπορεί κανείς να κατεβάσει περιεχόμενο για το Nokia τηλέφωνό του επιλέγοντας ανάμεσα σε εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο, wallpapers, ringtones κτλ.

Χιλιάδες από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου περιεχομένου, μαζί με ανεξάρτητους προγραμματιστές εφαρμογών, διανέμουν τα media, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους μέσα από το Ovi Store, είτε δωρεάν είτε με κάποια χρέωση.

Έτσι, ταυτόχρονα, πέρα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί ένα μέσο που δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές από όλον τον κόσμο να φέρουν ακόμη και τις πιο καινοτόμες, πρωτοποριακές εφαρμογές τους σε επαφή με τους χρήστες κινητών Nokia.

Κατά την διάρκεια του Nokia Developers Forum οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να κάνουν δική τους μια ολοκαίνουργια συσκευή Nokia Ν8 η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο τρίμηνο.

Παράλληλα άλλοι 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις Qt Developers Days, που θα διεξαχθούν στο Μόναχο.
To Nokia Developers Forum θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου από τις 09:30 μέχρι τις 16:00 στον πολυχώρο Gazarte (Bουτάδων 32-34) στο Γκάζι.

Η εγγραφή στο Nokia Developers Forum,και η συμμετοχή είναι δωρεάνe ενώ για περισσοότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου