Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Acer Stream


Στις 9 Αυγούστου και για 399 λίρες η Acer θα διαθέσει στην αγορά το Stream ενα ενδιαφέρον κινητό με Android!
Τα χαρακτηριστικά του:
3.7-ιντσών WVGA AMOLED οθόνη αφής
HSDPA
Android 2.1
1GHz Snapdragon επεξεργαστή
Bluetooth 3.0
WiFi b / g / n,
11,2 χιλιοστά πάχος
Android 2.1 με κάποια tweaks Acer
Έξοδος HDMI
720p HD βίντεο
5-megapixel κάμερα
Acer Stream: THE PERFECT SMARTPHONE ENTERTAINMENT
Λονδίνο, 26 Ιουλίου 2010: Acer Stream αποτελεί μια high-end smartphone πολυμέσων, βελτιστοποιημένη για να παρακολουθείτε ταινίες, να ακούτε μουσική και να απολαύσετε την περιήγηση στο Web - ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς χρήστες που θέλουν την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία.
Κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, Acer Stream είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό και να προσφέρει πραγματικά εξαιρετική τεχνικά χαρακτηριστικά, όλα σε μόλις 11,2 χιλιοστά, εξασφαλίζοντας στους χρήστες μία μοναδική, ανεπανάληπτη εμπειρία, χάρη στα εξής:
Εξαιρετική ποιότητα απεικόνιση: η οθόνη αφής AMOLED με την τεχνολογία μπορεί να υπερηφανεύεται για 1,67 εκατομμύρια εξαιρετικά φωτεινά χρώματα, με ένα γενναιόδωρο 3.7 "WVGA οθόνη. Επιπλέον, η απίστευτη αντίθεση του (superior2000: 1) κάνει για καθαρές εικόνες και τέλεια ευκρίνεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον και συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, αυτού του τύπου οθόνης καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για να βοηθήσει στην αύξηση ζωής της μπαταρίας.
Ultrafast συνδεσιμότητα 3G + για streaming: HSDPA 7.2 Mbps σε download, Bluetooth και WiFi n, επιτρέποντας έτσι την ταχύτερη μετάδοση του περιεχομένου πολυμέσων από ποτέ!
Ισχύος και επιδόσεων: η Qualcomm Snapdragon 1GHz επεξεργαστή, με 512 MB RAM του, κάνει Acer Stream έναν από τους ταχύτερα και πιο αντιδραστική τηλέφωνα στην αγορά. Το λειτουργικό σύστημα πίσω Stream είναι αρρενωπή έκδοση 2.1, πιο γνωστό ως Éclair.
Μοναδικό και υψηλής ποιότητας δυνατότητες πολυμέσων, που επιτρέπουν την καταγραφή των βίντεο HD μέχρι 720p. Ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή ραδιόφωνο με RDS δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστη? Απολαύσετε το Dolby Mobile ποιότητας, με ισχυρά μπάσα και κρυστάλλινα σαφήνεια για μια απαράμιλλη καθαρότητα του ήχου. UPnP τεχνολογία επιτρέπει την κοινή χρήση του περιεχομένου με άλλες συσκευές. Επιπλέον, μια 5MP photocamera και ολοκληρωμένο allowphotos σύστημα GPS και τα βίντεο που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Τελευταίο αλλά όχι έσχατο, μπορείτε να συνδέσετε το Acer Stream για τηλεόραση στο σπίτι σας με θύρα HDMI και να παρακολουθήσετε μια ταινία σε μια μεγαλύτερη οθόνη.
Εκτεταμένη μνήμη! 2GB εσωτερική μνήμη flash είναι ιδανική για να μεταφέρετε πολλές εφαρμογές και 3D παιχνίδια, ενώ μια κάρτα μνήμης 8GB και δωρεάν πακέτο και ένα micro-SD υποδοχή κάρτας υποστήριξη μέχρι 32GB επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από το αγαπημένο τους περιεχόμενο πολυμέσων, ανά πάσα στιγμή.
Μια εντελώς καινούργιο περιβάλλον εργασίας χρήστη focalized σχετικά με το τι είναι απαραίτητο για τους χρήστες και είναι σε θέση να εγγυηθεί μια απλή και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές. Το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη Acer θα ολοκληρωθεί ο χρήστης να δίνει καθαρή ευχαρίστηση κατά τη χρήση του τηλεφώνου και απολαμβάνοντας την ανακάλυψη όλων των αναισθητοποίησης πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με Acer Stream του!
Κύρια πλεονεκτήματα:
_Read Πληροφορίες κατευθείαν από το μαραφέτι το κλείδωμα οθόνης?
_Quickly Ξεκινήσει τις αγαπημένες εφαρμογές σε μία επαφή?
_Easily Διακόπτης εφαρμογές με τον πίνακα Ιστορία?
_Customize Το τηλέφωνο σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες?
_Enjoy Ομαλή animations και ωραία γραφικά.
Σε συνδυασμό με τρεις τύπους έξυπνη πληκτρολόγια, μια έξυπνη dialer και ένα επανασχεδιασμένο λίστα επαφών, το περιβάλλον εργασίας χρήστη Acer καθιστά τη χρήση του smartphone μια αποτελεσματική και ευχάριστη εμπειρία.
Κοινωνική και ψυχαγωγική: Όλες οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές είναι προ-εγκατεστημένο: Acer Spinlets δωρεάν streaming υπηρεσία για να αναζητήσετε και να ακούσετε τραγούδια από μεγάλες μουσικές και αμέσως μετά τι θα βρείτε την αγαπημένη ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης σας, nemo Player για να απολαύσουν το περιεχόμενο πολυμέσων στο πληρέστερη, urFooz Acer για τη δημιουργία εικονικών "σας look-a-όπως", προσθέστε το προφίλ και τους σελιδοδείκτες σας και μετά να σας κοινωνικά δίκτυα, το Facebook ™ και Twidroid απόλυτα ενταγμένο στη διεύθυνση τηλέφωνο.
Acer Stream, η συγκέντρωση της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας! Ανοίξτε τα μάτια σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τον εαυτό σας με το καλύτερο smartphone ψυχαγωγία στην αγορά.
Η Acer Stream θα είναι διαθέσιμο από την 9η του Αυγούστου αποκλειστικά από την απευθείας σύνδεση eXpansys λιανοπωλητή για RRP των £ 399 Inc Vat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου