Σελίδες

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Android Market με χρέωση στον λογαριασμό του κινητού, Ευρώπη ακούς;

cash dolar by amagill on flickr
Αλλαγές στους όρους χρήσης του Android Market ανοίγουν τον δρόμο στο Google και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να χρεώνουν τα apps στον μηνιαίο λογαριασμό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής και δημιουργία λογαριασμού με σύνδεση στην πιστωτική κάρτα. Οι χρήστες θα βλέπουν τον αναλυτικό λογαριασμό τις χρεώσεις, αν υπάρχουν, από το Android Market.
Μπορεί στην Αμερική το πλαστικό χρήμα να είναι παντού, στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά και ήδη η Nokia ακολουθεί την λύση με χρέωση στον λογαριασμό του κινητού αντί για την πιστωτική. Πιθανότατα αυτή η ταύτιση απόψεων μεταξύ Android Market και Ovi Store να σημαίνει ότι το Google ωριμάζει στην Γηραιά Ήπειρο και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες σε περισσότερους developers.
Οι αλλαγές περιέχονται στο Section 13.1, “authorized carriers” του Android Market Developer Distribution Agreement (DDA). Αν κάποιος από τους Android developers έχει συμφωνήσει με τις αλλαγές μπορεί να δει αν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των carriers;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου