Σελίδες

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Cosmote: Internet on the go Pre-Pay

Στη διάθεση νέων πακέτων προπληρωμένης ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβαση στο Internet, αναμένεται να προχωρήσει η Cosmote, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Cosmote Internet On The Go με κάρτα, το οποίο θα απευθύνεται σε:
  • Συνδρομητές που δε θέλουν δέσμευση παραμονής σε οικονομικό πρόγραμμα χωρίς συμβόλαιο.
  • Περιστασιακούς χρήστες του Internet που θέλουν να χρεώνονται όποτε κάνουν χρήση χωρίς πάγια και μηνιαίες χρεώσεις.
  • Συνδρομητές που θέλουν να ελέγχουν απόλυτα το κόστος του Internet χωρίς υψηλούς λογαριασμούς.

Η ανανέωση του υπολοίπου, θα γίνεται χωρίς την επιβολή του φόρου καρτοκινητής 12%, καθώς πρόκειται για υπηρεσίες δεδομένων οι οποίες δεν υπάγονται στην επιβολή των τελών κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, οι υφιστάμενες κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας What's Up και Cosmokarta, δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από συνδρομητές της υπηρεσίας Internet On The Go με κάρτα και το αντίστροφο.

Οι φυσικές κάρτες θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ τα e-Vouchers 5, 10 και 30 ευρώ.

Επίσης, από την Δευτέρα 26/07/2010, η Cosmote θα διαθέσει δύο νέα προϊόντα Internet On The Go με κάρτα, με τα εξής 2 πακέτα:
  • Full Pack με USB Stick συμβατό με το δίκτυο Cosmote 2G/3G/HSPA
  • SIM Pack με SIM μόνο

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί οποιοδήποτε από τα παραπάνω πακέτα είναι πρώτα να ταυτοποιηθεί όπως συμβαίνει με όλα τα πακέτα καρτοκινητής.

Οι πληροφορίες μεταδίδονται με κάθε επιφύλαξη και εν αναμονή της επίσημης αυριανής ανακοίνωσης, όπου και θα δωθούν περισσότερες πληροφορίες καθώς και ταρίφες των προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου