Σελίδες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Σε λίγες μέρες, το πρώτο ελληνικό συνδρομητικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας, γίνεται πραγματικότητα!



Το Newsit.gr βρήκε πληροφορίες για την τιμή του αποκωδικοποιητή αλλά και το πόσο θα κοστίζει η νέα συνδρομητική υπηρεσία υψηλής ευκρίνειας της Nova.



Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την επίσημη πρεμιέρα του νέου πακέτου καναλιών υψηλής ευκρίνειας της Nova που θα είναι παράλληλα και το πρώτο κανάλι που θα εκπέμπει σε FullHD το πρόγραμμά του.
 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την εταιρία, ο πρώτος αποκωδικοποιητής πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19-20 Αυγούστου και θα κοστίζει 129 ευρώ και θα συμπεριλαμβάνει μία κάρτα για τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες της Nova.
 
Η κεραία που έχουν οι ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας δεν αλλάζει οπότε το μόνο κόστος από πλευράς εξοπλισμού είναι μόνο ο αποκωδικοποιητής.

Από πλευράς συνδρομής, τα τρία νέα HD κανάλια που θα προστεθούν στα κανάλια της υπηρεσίας θα είναι το Nova Cinema HD με κινηματογραφικές ταινίες, Nova Sports HD με επιλεγμένες αθλητικές αναμετρήσεις (και σημαντικοί ελληνικοί αγώνες) και το Αγγλικό Eurosport HD και πρόκειται να προσφέρονται δωρεάν στους παλιούς συνδρομητές για 12 ολόκληρους μήνες.
 
Τέλος αν κάποιος δεν είναι ήδη συνδρομητής και θέλει να αποκτήσει τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες , το κόστος θα είναι στα 4.99€ επιπλέον της τιμής του πακέτου που θα επιλέξει, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα οι 2 πρώτοι μήνες να είναι δωρεάν αν το συμβόλαιο του είναι για ένα χρόνο

4 σχόλια:

  1. ante epitelous!
    na vlepoume nova se hd!
    kairos itan!
    k me 5e extra mia xara!
    poios to perimene alloste apo tin akrivi nova?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 euro για 3 κανάλια και αλλα ευρώ για καινούριο δέκτη?


    kalooo to anekdotaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. se tilefoniki epikinonia p eixa me tin nova me enimerosan ta exis:
    1)O dektis tha kostizi 129e k den tha eine pvr!
    Pvr anamenete ton oktomvri!
    2)ta HD kanalia tha eine diathesima analoga me to paketo p exis idi. diladi sto cinema tha vlepis mono to novacinemaHD sto sport tha vlepis NovaspotHd kai sto full pack tha vlepis k ta 3 kanalia!!!!
    tora gia ta 5e den isxii. eine dorean gia ena xrono k gia palious k neous sindroites!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DIORTHOSI STO SPORT PAKETO EKTOS APO TO NOVASPORTHD THA VLEPIS KAI TO EUROSPORT HD!

    ΑπάντησηΔιαγραφή