Σελίδες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η Google ανακοινώνει το Google Actions

To Google Mobile event της 12ης Αυγούστου σίγουρα δεν απογοήτευσε κανένα. Με την προσθήκη μερικών μικροβελτιώσεων στο Google Search, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα να καλέσετε επιχειρήσεις ή να ακούσετε μουσική από το διαδίκτυο, η Google λάνσαρε το Voice Actions, μια τεράστια αναβάθμιση στην Android εφαρμογή του Voice Search!
Στο παρακάρω βίντεο επιδεικνύονται οι δυνατότητες της νέας εφφαρμογής. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει παλιότερα τις speech-to-text λειτουργίες της Google, θα γνωρίζετε πόσο καλά λειτουργούν, με το Voice Actions απλά να διευρύνει αυτές τις λειτουργίες με ένα εκπληκτικό τρόπο!
Introducing Voice Actions for Android
Και τώρα μια γρήγορη αναφορά στις λειτουργίες:
Πείτε οποιαδήποτε από αυτές τις εντολές για πραγματοποιήσετε μια Voice Action στο κινητό σας:
    send text to [contact] [message]
    listen to [artist/song/album]
    call [business]
    call [contact]
    send email to [contact] [message]
    go to [website]
    note to self [ note ]
    navigate to [location/business name]
    directions to [location/business name]
    map of [location]
Δυστυχώς, η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές που τρέχουν Android 2.2 Froyo – θα παρέχεται, επίσης, προεγκατεστημένη στο Droid 2, το πρώτο τηλέφωνο που λανσάρεται με Froyo!
Προς το παρόν δεν φαίνεται να δουλεύει σε όλες τις Custom ROMs που έχουν 2.2, οπότε οι developers θα πρέπει να πιάσουν δουλειά! (Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όμως ότι τρέχει σε Nexus One με CM6.) Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, ψάξτε στο Market για “Voice Search” και κατεβάστε την.
Το Google Voice Search δεν θα εμφανίζεται σε συσκευές εκτός ΗΠΑ (για τώρα), μιας και το Google Voice Actions δεν υποστηρίζεται σε άλλες γλώσσες ακόμα!
Τέλος, αν η συσκευή σας δεν πληρεί τις προδιαγραφές για να τρέξει την εφαρμογή, αυτή δεν θα εμφανίζεται στο Android Market!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου