Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Σπάζοντας το PS3

Σύμφωνα με φήμες, μια ομάδα δεξιοτεχνών κατάφερε να κάνει αυτό που πολλοί στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει: να "σπάσει" το PS3

Χρησιμοποιώντας ένα USB drive και το ανάλογο software, το PS Jailbreakκάνει ακριβώς αυτό που πολλοί προσπάθησαν να καταφέρουν στο παρελθόν και απέτυχαν παταγωδώς: επιτρέπει σε αυθαίρετο λογισμικό –συμπεριλαμβανομένων των backups- να τρέχει στο PS3.
Το συγκεκριμένο exploit δίνει την ικανότητα στο PS3 να τρέχει παιχνίδια, σαν να ήταν ένα debugConsole. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται ότι ο χρήστης μπορεί να τρέχει backup αρχεία, είτε μέσω του εσωτερικού δίσκου είτε από εξωτερικό USB.
Ίσως το πιο σημαντικό όλων είναι το γεγονός ότι το exploit είναι συμβατόμε κάθε είδους firmware και μόνο όταν το "μαγικό" USB είναι συνδεδεμένο. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο ότι δεν πρόκειται να ακυρωθεί η εγγύηση της συσκευής.
Προς το παρόν το psjailbreak website είναι μη διαθέσιμο, οπότε περαιτέρω πληροφορίες είναι αδύνατο να δοθούν.
Μπορείτε, όμως, να παρακολουθήσετε τα παρακάτω βίντεο και να δείτε το έργο εν δράσει. 


2 σχόλια:

 1. Τα νέα είναι καταπληκτικά για τους κατόχους της κονσόλας Playstation 3. Μόλις λάβαμε επιβεβαίωση και από την underground κοινότητα ότι το πρώτο modchip για Playstation 3 είναι γεγονός!!! Το modchip είναι μια εξωτερική USB συσκευή στο μέγεθος του πιο μικρού USB flash disk το οποίο σε συνδιασμό με ειδικό λογισμικό που διέρρευσε από τη Sony μπορεί και παίζει αντίγραφα ασφαλείας.

  Πιο συγκεκριμένα:
  • Το PS Jailbreak είναι ένα usb modchip το οποίο είναι plug n play,απλά το τοποθετείτε σε μια USB του PS3 και αυτό ήταν όλο, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ!!!
  • Παρέχεται ειδικό πρόγραμμα για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο σκληρό δίσκο με μενού επιλογής για να μπορέσετε να διαλέξετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε.
  • Είναι συμβατό με ΟΛΑ τα μοντέλα PS3 Fat/Slim οποιασδήποτε περιοχής.
  • Το PS Jailbreak αποτρέπει το firmware update της κονσόλας χωρίς να ρισκάρετε να τουβλιάσετε το PS3 σας.
  • Υποστηρίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια του PS3,δεν υποστηρίζει αντίγραφα bluray ταινιών και παλαιών κονσόλων(PSX/PS2).
  • Εγκαταστήστε τα παιχνίδια σας στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του PS3 ή σε έναν οποιοδήποτε εξωτερικό USB δίσκο και παίξτε τα μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο μενού επιλογής παιχνιδιών.
  • Παίξτε τα παιχνίδια σας στη διπλάσια ταχύτητα απ ότι αν θα τα τρέχατε από bluray δισκάκια.
  • Τρέξτε homebrew εφαρμογές και emulators.
  • To PS Jailbreak μπορεί να αναβαθμιστεί συνδέοντάς το στη usb θύρα ενός υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή