Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό είναι το πιο οικολογικό κινητό!

Το κινητό τηλέφωνο Elm της Sony Ericsson είναι πλέον κι επίσημα το πιο οικολογικό κινητό στην αγορά.Σύμφωνα με ένα σύστημα αξιολόγησης του οικολογικού χαρακτήρα tvn κινητών τηλεφώνων, το Sony Ericsson Elm πήρε 4,3 στα 5 για τα «πράσινα» χαρακτηριστικά του.


Έτσι μεταξύ των 65 κινητών τηλεφώνων και των 6 κατασκευαστών που συμμετείχαν, το Elm αξιολογήθηκε για το θετικό αντίκτυπο που έχει στο περιβάλλον καθώς και για το πόσο βοηθάει τους ανθρώπους να ακολουθούν ένα πιο πράσινο τρόπο ζωής.
 
Το κινητό της Sony Ericsson, διαθέτει TFT οθόνη 2,2 ιντσών, με 262 χιλιάδες χρώματα και ανάλυση QVGA, ενώ η κάμερα του είναι στα 5 Μp με αυτόματη εστίαση, LED φλας, ψηφιακό ζουμ έως 4x καθώς και βίντεο στα 30 fps.
 
Έχει εσωτερική μνήμη, που φτάνει τα 280 ΜΒ, ενώ υπάρχει και θύρα για κάρτες microSD μέχρι και 16 GB.
 
Φυσικά μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα HSDPA στα 7.2 Μbps και HSUPA στα 2 Μbps, ενώ υπάρχει ασύρματο δίκτυο WiFi, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0, PictBridge και συγχρονισμός με το PC.
 
Τέλος έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS με A-GPS, καθώς και την εφαρμογή WisePilot για πλοήγηση, ενώ υπάρχουν και οι χάρτες της Google ενώ η αυτονομία του είναι κοντά στις 10 ώρες ομιλίας και 430 ώρες αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου