Σελίδες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Defy από την Motorola




Ένα smartphone που έχει δημιουργηθεί για να αντιμετωπίζει ό,τι απρόοπτο σου φέρει η ζωή!

Η Motorola ανακοινώνει σήμερα το DEFY με MOTOBLURTM. Το Motorola DEFY είναι ένα λεπτό, Android smartphone, εξοπλισμένο με αναπτυγμένες δυνατότητες web-browsing και την οθόνη αφής 3.7”, υψηλής ανάλυσης που προσφέρει edge to edge προβολή των αγαπημένων σας εικόνων, videos και web-sites.

“Το DEFY έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει όλα όσα η ζωή φέρνει στο δρόμο σας”, είπε ο Alain Mutricy, αντιπρόεδρος της Motorola Mobility και portfolio και device product manager. “Με όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένουν οι καταναλωτές από ένα smartphone, το DEFY συμπληρώνεται με τις αναπτυγμένες δυνατότητες web-browsing, διασκέδασης και messaging σε συνδυασμό με το design που αντέχει στις καθημερινές προκλήσεις.

Το Motorola DEFY αντιστέκεται στη σκόνη και το νερό και σε προστατεύει από τις μικρές προκλήσεις της ζωής, όπως είναι μια ξαφνική βροχή, σταγόνες από ποτό ή το πέσιμο του κινητού σου στην άμμο. Έχει ακόμα μια μεγάλη οθόνη με εξαιρετική αντίσταση στις γρατζουνιές. Το Crystal Talk® PLUS εξαφανίζει τους ενοχλητικούς ήχους με τα 2 μικρόφωνα που φιλτράρουν πανέξυπνα τους εξωτερικούς ήχους ενισχύοντας τη φωνή σου ώστε να μη φωνάζεις.

Το Motorola DEFY προσφέρει ακόμα την τελευταία έκδοση της μοναδικής λύσης της Motorola, το MOTOBLUR, που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαχείριση όλων των e-mail σας, των μηνυμάτων και των social updates σας, με την προσθήκη φίλτρων, widgets πρόσθετη εταιρική ασφάλεια και ευπροσάρμοστη διαχείριση μπαταρίας.

Ο browser με δυνατότητα Adobe® Flash® Lite® και η οθόνη 3.7” WVGA επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν περισσότερο WEB από τους καθιερωμένους browsers. Δημιουργήστε τις δικές σας αναμνήσεις με την κάμερα 5-megapixel με flash, digital zoom και auto focus. Το DEFY έχει δυνατότητα Digital Living Network Alliance (DLNA) για streaming, αποθήκευση και επιλογές συγχρονισμού με συμβατές συσκευές στο σπίτι, όπως HDTVs, κονσόλες παιχνιδιών και PCs.

Ο Connected Music Player φέρνει τους στίχους στα τραγούδια σας και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε, να αγοράσετε και να κατεβάσετε μουσική απευθείας από το τηλέφωνό σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 70,000 εφαρμογές, widgets και παιχνίδια από το Android MarketTM και απολαύστε την πρόσβαση στο GoogleTM και στις υπηρεσίες όπως το Google SearchTM, το Google MapsTM και το GmailTM.

Διαθεσιμότητα

Το DEFY θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές του Q4, 2010. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.motorola.com/DEFY.

1 σχόλιο: