Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτά είναι τα νέα κινητά της Nokia!
H Nokia, ανακοίνωσε σήμερα στο Nokia World 2010 μια νέα σειρά smartphones βασισμένα στην πλατφόρμα Symbian

Τα νέα smartphones της Nokia είναι βασισμένα στην νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού Symbian και διαθέτουν μια σειρά από νέες ή βελτιωμένες λειτουργίες όπως τα πολλαπλά homescreens, η τεχνολογία visual multitasking, η αναγνώριση χειρονομιών (gesture-based interaction), ισορροπούν με τρόπο θαυμαστό την καινοτομία με την απλότητα, καταφέρνοντας να μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των ερωτήσεων προς το χρήστη (prompts), αλλά και να διατηρήσουν το οικείο περιβάλλον των κινητών Nokia. 

Εκτός από το Nokia N8, η νέα οικογένεια των – ταχύτερων και φιλικότερων- Symbian smartphones περιλαμβάνει: 

Το Nokia E7 είναι το απόλυτο κινητό για επαγγελματική χρήση. Εφοδιασμένο με την εφαρμογή Microsoft Mail for Exchange, το Nokia E7 υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο την άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε λογαριασμό εταιρικού email, ενώ ένας συνδυασμός από εφαρμογές υψηλού επιπέδου διασφαλίζουν το απόρρητο της εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Το Nokia E7 διαθέτει οθόνη αφής 4", με ειδική πολωτική επίστρωση για μεγαλύτερη ευκρίνεια, καθώς και πλήρες πληκτρολόγιο, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ενδιαφέρον για τον επαγγελματία και για όσους επιθυμούν να έχουν ένα κινητό τηλέφωνο με σχήμα και μέγεθος κατάλληλο για την επεξεργασία εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων ή διαφανειών. Η λιανική τιμή πώλησης εκτιμάται στα 495 ευρώ (χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις).

Το Nokia C7 σίγουρα είναι ένα όμορφο και κομψό smartphone σχεδιασμένο να διευκολύνει την κοινωνική δικτύωση, προσφέροντας άμεση ενημέρωση από το Facebook ή το Twitter, αλλά και από τους email λογαριασμούς του Yahoo! ή του Gmail, κατευθείαν στην αρχική οθόνη. Το Nokia C7 διαθέτει οθόνη 3.5 ιντσών, ενώ συνδυάζει εντυπωσιακά τις απαλές σχεδιαστικές γραμμές με υλικά όπως το γυαλί και το ανοξείδωτο ατσάλι. Η λιανική τιμή πώλησης εκτιμάται στα 335 ευρώ (χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις).

Αν θέλετε ένα smartphone με ιδιαίτερο στυλ και μικρές διαστάσεις τότε το Nokia C6 είναι για εσάς. . Εξοπλισμένο με οθόνη αφής που, χάρη στην ειδική πολωτική επίστρωση, διευκολύνει τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους, το νέο Nokia C6 (C6-01) ενσωματώνει τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μοντέρνο σχέδιο από γυαλί και ατσάλι. Με το Nokia C6 μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με το προσωπικό σας email, να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια μέσω του Ovi Music, ή να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του Ovi Store. Η λιανική τιμή πώλησης εκτιμάται στα 260 ευρώ (χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις).

Τέλος, οι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι όλα τα νέα smartphones έχουν πρόσβαση στο Ovi Store, διαθέτουν δωρεάν χάρτες Ovi Maps, αλλά και όλες τις υπόλοιπες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων και η κοινωνική δικτύωση. 

Οι πρώτες παραδόσεις των Nokia E7, Nokia C7 και C6 αναμένεται να ξεκινήσουν πρίν το τέλος του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου