Σελίδες

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Samsung GALAXY Tab, με το Froyo και το 1GHz που όλοι ήθελαν

Samsung GALAXY Tab, με το Froyo που όλοι ήθελαν
Ναι, είναι πραγματικότητα. Το Samsung GALAXY Tab ανακοινώθηκε επίσημα και ο κόσμος των Android 2.2 Froyo tablets μόλις απέκτησε νόημα και ενδιαφέρον. Τα βασικά συστατικά του GALAXY Tab περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά που δουλεύουν σε tro-band GSM δίκτυα και να βγάζουν πέρα με 3G και φυσικά HSUPA 5.6Mbps / HSDPA 7.2Mbps ενώ η επικοινωνία με τον έξω κόσμο συμπληρώνεται με WiFi 802.11a/b/g/n και Bluetooth 3.0. DLNA για όποιον και όποια θέλει να παίξει με σύνδεση άλλη συσκευής και A-GPS για να μην χαθείτε ποτέ.
Η Samsung φρόντισε ώστε να σωθικά του GALAXY Tab να έχουν αρκετή δύναμη για το Android 2.2 για αυτό χρησιμοποιεί επεξεργαστή 1.06GHz με GPU PowerVR SGX540 και μια οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 600 pixels. Η κάμερα στο πίσω μέρος προσφέρει 3 megapixel με LED flash και αυτόματη εστίαση με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 720 x 480 pixels μόνο. Για όσους θέλουν να κάνουν video calls υπάρχει και η μπροστινή κάμερα με ανάλυση 1.3 megapixel.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα εξαιτίας της μπαταρίας των 4000mAh που η Samsung υποστηρίζει ότι μπορεί να τροφοδοτήσει το GALAXY Tab με αρκετό ρεύμα για 7 ώρες αναπαραγωγής βίντεο που σημειώστε παρακαλώ ότι μπορεί να έχει και full HD 1080p, χάρη στην δύναμη του PowerVR SGX540. Φυσικά ή έξοδος HDMI θεωρείται δεδομένη όπως οι USB. Θα κυκλοφορήσουν μοντέλα των 16GB και 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης microSD μέχρι τα 32GB.
To Samsung GALAXY Tab αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου με άγνωστη προς το παρόν τιμή. Όλα θα εξαρτηθούν από τις συμφωνίες που θα κάνει η Samsung με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου