Σελίδες

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό είναι το νέο Tablet της Samsung!

H Samsung παρουσίασε στην έκθεση ηλεκτρονικών που πραγματοποιείται στο Βερολίνο (IFA 2010) το νέο tablet PC το οποίο θα ανταγωνιστεί το ήδη εμπορικά πετυχημένο iPad της Apple.

Το νέο Galaxy Tab της Samsung, είναι ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών λειτουργικό σύστημα Android 2.2 το οποίο υποστηρίζει και flash player αλλά και 3G και Wifi δίκτυα πράγμα που δεν υποστηρίζει το iPad και το κάνουν δυνατό ανταγωνιστή του.

Το νέο tablet, είναι πολύ πιο ελαφρύ από το tablet της Apple μιας και ζυγίζει μόλις 380 γραμμάτια ενώ με την με την εκπληκτική πλατφόρμα Reader's Hub μετατρέπεται εύκολα σε e-book reader για ανάγνωση βιβλίων χωρίς να πιάνονται τα χέρια από το βάρος της συσκευής.

Τέλος πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες σε δύο εκδόσεις ανάλογα με τη χωρητικότητά τους, 16GB και 32GB ενώ θα διαθέτει και υποδοχή κάρτα microSD για επέκταση της μνήμης.


1 σχόλιο:

  1. Το νέο Galaxy Tab της Samsung, είναι ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών λειτουργικό σύστημα Android 2.2 το οποίο υποστηρίζει και flash player αλλά και 3G και Wifi δίκτυα πράγμα που δεν υποστηρίζει το iPad και το κάνουν δυνατό ανταγωνιστή του.

    ti na leme tora!!!!!!!apla poli ergalio to ergalio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή