Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Διαθέσιμος ο Mozilla Firefox 11

Με λίγες μόνο ώρες καθυστέρηση κυκλοφόρησε ο Firefox 11, που αποτελεί την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του δημοφιλούς browser ανοιχτού κώδικα. Οι χρήστες του θα παρατηρήσουν ορισμένες νέες λειτουργίες από τις οποίες ξεχωρίζει η ενσωμάτωση δεδομένων χρήσης από τον Chome browser, καθώς και η δυνατότητα συγχρονισμού των προσθέτων μεταξύ πολλαπλών συσκευών.

Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί η τελευταία λειτουργία, ο χρήστης θα μπορεί να έχει όλα τα πρόσθετα (addons) του υπολογιστή του σε οποιαδήποτε άλλο μηχάνημα χρησιμοποιεί τον Firefox, μέσω της λειτουργίας Firefox Sync. Επιπλέον η νέα έκδοση “θεωρεί” όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα συμβατά με τη νέα έκδοση, εκτός αν οι προγραμματιστές τους έχουν ορίσει κάτι διαφορετικό.

Ακόμη μπορεί κανείς να μεταφέρει όλα τα δεδομένα χρήσης που πιθανώς να χρησιμοποιεί από τον Chrome στον Firefox 11 όπως οι σελιδείκτες, το ιστορικό και τα cookies. Οι χρήστες Mac θα παρατηρήσουν τη διόρθωση ενός κενού σχετικά με τις ειδοποιήσεις του Growl.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox 11 από τα παρακάτω link, ή να πραγματοποιήσετε την ενημέρωση αυτόματα μέσα από τον browser.

 Download: Mozilla Firefox 11 για Windows, Ελληνικά - Αγγλικά
 Download: Mozilla Firefox 11 για Mac OS, Ελληνικά - Αγγλικά
 Download: Mozilla Firefox 11 για Linux, Ελληνικά - Αγγλικά  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου