Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Πολλά γκάζια στο OTE TVΔύο από τα τρία κομμάτια του παζλ των τηλεοπτικών μεταδόσεων μηχανοκίνητων σπορ για το 2012 έχουν μπει στη θέση τους. Το OTE TV ανακοίνωσε πως θα φιλοξενεί για την επόμενη τριετία την κορυφαία μορφή αγώνων σε δύο τροχούς, το Moto GP με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: 

«Ο μαγικός κόσμος του Moto GP έρχεται αποκλειστικά και ζωντανά για τα επόμενα 3 χρόνια, στα αθλητικά κανάλια της OTE TV! Όλοι οι αγώνες και τα δοκιμαστικά, οι καλύτερες ομάδες, οι κορυφαίοι αναβάτες, από 5 Απριλίου στο Κατάρ και για 18 αγώνες έως το Νοέμβριο, μονομαχούν για τον παγκόσμιο τίτλο μόνο στα κανάλια OTE Sport»!

Παράλληλα, το συνδρομητικό κανάλι ανανέωσε το συμβόλαιο για την κάλυψη της Formula 1. Όπως και πέρυσι, αυτό θα περιλαμβάνει όλη τη δράση από το αγωνιστικό τριήμερο, δηλαδή τους υποστηρικτικούς αγώνες, τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατατακτήριες αλλά και τον αγώνα. Όλα σε HD, χωρίς διαφημίσεις αλλά μόνο το τελευταίο… χωρίς αποκλειστικότητα.

Η υποχρεωτική προϋπόθεση προβολής των αγώνων κι από ελεύθερο κανάλι αφήνει ανοιχτό το τρίτο κομμάτι του παζλ, με τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα να μην είναι αρνητικές. Σύντομα θα μάθουμε και τη μορφή της ελεύθερης κάλυψης, αφού άλλωστε σε μία εβδομάδα από τώρα, θα γράφουμε το τι συνέβη στην πρώτη ημέρα δράσης στη Μελβούρνη. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου