Σελίδες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Huawei: MiFi Hotspot με OLED οθόνη

Η κινέζικη Huawei πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το E585, μια συσκευή για χρήση από το 3G δίκτυο της «3» στην Αγγλία. H συσκευή έχει παρόμοιες δυνατότητες με αυτή της Novatel Wireless που εισάγει η Vodafone στην Ελληνική αγορά όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «φτιάξει» το δικό του δίκτυο και να συνδέσει συσκευές Wi-Fi στο δίκτυο δεδομένων και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες (7,2 Mbps για λήψη και έως 5,7 Mbps για αποστολή δεδομένων).

Το επιπλέον χαρακτηριστικό της πρότασης της Huawei, είναι μια οθόνη OLED η οποία προβάλλει τις απαραίτητες ενδείξεις ώστε ο χρήστης να γνωρίζει τη στάθμη της μπαταρίας, τη κάλυψη του δικτύου, τη διάρκεια της σύνδεσης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Η συσκευή έχει επίσης και μια θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD για εύκολο διαμοιρασμό αρχείων μέσω του Wi-Fi δικτύου. Το πλεονέκτημα ύπαρξης της οθόνης βέβαια για κάποιους θεωρείται... μειονέκτημα αφού καταναλώνει ενέργεια από τη μπαταρία με αποτέλεσμα να μειώνεται και η αυτονομία της συσκευής στις 4 ώρες.

Η συσκευή θα διατεθεί αρχικά στην Μεγάλη Βρετανία στην τιμή των 60 ευρώ χωρίς σύνδεση, χωρίς να έχει γίνει λόγος για διάθεση της σε περισσότερες χώρες μέσω παρόχων ή απευθείας από την ίδια τη Huawei.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου