Σελίδες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Έφτασε το νέο update του Mozilla Firefox

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η Mozilla ανακοίνωσε ότι διατίθεται πλέον στο κοινό η τελική έκδοση του δημοφιλούς της browser Firefox 3.6.4.

Η νέα αυτή έκδοση, περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του όπως αυτή της προστασίας ενάντια στο κρασάρισμα των plugins και κυρίως του Adobe Flash.

Ο νέος browser που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ έρχεται με δεκάδες διορθώσεις και αναβαθμίσεις σταθερότητας. Η προστασία που υπήρχε ως τώρα μόνο στον Google Chrome πλέον είναι χαρακτηριστικό και στον browser της Mozilla.

Η προστασία αυτή, υπόσχεται οτι τα plugins (όπως Flash, Quicktime και Silverlight) που θα κρασάρουν θα σταματήσουν να προβάλλονται στα κομμάτια της σελίδας που χρησιμοποιούνται και ο browser θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι να κάνετε ένα απλό refresh όπου το το κολλημένο plugin θα κάνει restart και θα λειτουργεί πλέον κανονικά.

Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα και αυτό είναι οτι η προστασία για την ώρα είναι μόνο διαθέσιμη για τους χρήστες Windows και Linux ενώ όσοι έχουν Mac θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την έκδοση 4 του browser στο τέλος του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου