Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Δωρεάν online Office από την Microsoft

Δωρεάν online Office από την Microsoft
Τα google docs έδειξαν ότι εκεί έξω υπάρχει μια δυναμική αγορά που ζητάει onLine λύσεις. Την επιτυχία και την δόξα της Google ζήλεψε η Microsoft και παρουσίασε την online έκδοση των εφαρμογών γραφείου της. Το όνομα της πλατφόρμας είναι «Office Web Apps».
Στην ουσία, εδώ μιλάμε για την cloud εκδοχή των Word, Excel και PowerPoint που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας από εμας αρκεί να έχει έναν λογαριασμό Windows Live.
Πρόκειται για μια online εκδοχή του Office 2010 και μας δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστούμε ή απλά να δούμε έγγραφα στον υπολογιστή μας με την χρήση web-broswer, χωρίς να έχει σημασία που δημιουργήθηκαν. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δώσει δικαίωμα online επεξεργασίας των εγγράφων του σε όποιον επιθυμεί, αυξάνοντας έτσι την ευελιξία και την δυνατότητα συνεργασίας πολλών απομακρυσμένων χρηστών σε ένα project.
H MS μας δίνει 25GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο γι αυτή τη δουλειά.
Το interface του Office Web Apps είναι γνώριμο για τους χρήστες του Office και συνεπως δε θα δυσκολέψει κανέναν ενώ υπάρχει συμβατότητα και με εκδόσεις του Office 2010 για smartphones.
Όλη η πλατφόρμα θα δουλέψει τέλεια σε Chrome, Firefox και Safari, εκτός από την επιλογή “Edit in ‘Office program’” που λειτουργεί μόνο με τον Internet Explorer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου