Σελίδες

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Νέα 3D οθόνη για τον υπολογιστή σας!



Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και δείτε όλες τις ταινίες σας σε 3 διαστάσεις με το νέο 3D Monitor της LG.


Η νέα LG W2363D, είναι μία νέα οθόνη Η/Υ με τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια που την κάνει ιδανική για συνθήκες gaming σε 3 διαστάσεις.
 
Με μοναδική ποιότητα στις τρισδιάστατες εικόνες, χωρίς να προκαλεί φαινόμενα «ζαλάδας» κατά τη θέαση, ενσωματώνει ανάλυση Full HD 1920 x 1080, υψηλό λόγο αντίθεσης 70.000:1, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και παρέχει εικόνες ευκρινείς και καθαρές όσο μια τηλεόραση τεχνολογίας LCD με εξαιρετική ποιότητα High Definition.
 
Επιπλέον, όταν οι gamers απολαμβάνουν 3D παιχνίδια με εικόνες που εναλλάσσονται ταχύτατα σε συμβατικές οθόνες, συχνά παρατηρούνται φαινόμενα ζάλης, που οφείλεται κυρίως στην επίδραση του “crosstalk” ή σε θολωμένες εικόνες που προκύπτουν κατά την αναπαραγωγή τρισδιάστατου περιεχομένου.

Διαθέτει επίσης πολλές λειτουργίες που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης για τους χρήστες όπως η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας στα σωστά επίπεδα, για τη θέαση περιεχομένου με τη χρήση των ειδικών τρισδιάστατων γυαλιών ενώ, για να προσφέρει την απόλυτη 3D gaming εμπειρία, η W2363D ενσωματώνει ότι καλύτερο στον τομέα του τρισδιάστατου ήχου, καθώς διαθέτει τεχνολογία SRS Tru-surround HD προσαρμοσμένη ειδικά για 3D περιεχόμενο.
 
Τέλος, με τη νέα πρωτότυπη λειτουργία “Tru Light”, η οθόνη αντιδρά στα ηχητικά εφέ των παιχνιδιών και παράγει έναν διακριτικό φωτισμό που εντείνει τη δράση, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε οι χρήστες να βιώνουν μια πιο έντονη και γεμάτη ένταση εμπειρία.
 
Θα την βρείτε σύντομα, σε όλα τα καταστήματα πληροφορικής σε τιμή κοντά στα 400€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου