Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Δείτε όλα τα video του YouTube στην τηλεόρασή σας!Ονομάζεται Leanback και δίνει την δυνατότητα να βλέπουν οι χρήστες όλα τα βίντεο του YouTube στην τηλεόρασή τους.
Το Leanback είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει την παρακολούθηση των δισεκατομμυρίων βίντεο που είναι αναρτημένα στο ΥouTube από έναν κοινό τηλεοπτικό δέκτη.

Η ιδέα δεν είναι καινούργια. Το YouTube προσπαθούσε επί χρόνια να λανσάρει μια υπηρεσία άμεσης διασύνδεσης του περιεχομένου της ιστοσελίδας με την τηλεόραση. Είχε, μάλιστα, αναπτύξει την εφαρμογήYouTube XL, η οποία όμως δεν πήγε καλά.

Στόχος της εταιρείας είναι να μπορεί ο χρήστης να απολαύσει τα αγαπημένα του βίντεο από τον καναπέ του σαλονιού του, χωρίς να χρειάζεται να κάτσει στην «άβολη» καρέκλα εργασίας μπροστά στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Εξ’ ου και ο τίτλος της υπηρεσίας: Lean Back σημαίνει «ακούμπησε πίσω».

Το YouTube Leanback υπόσχεται ότι το πετυχαίνει, και μάλιστα με τηλεοπτική εικόνα υψηλής πιστότητας, χωρίς να μεσολαβούν «ποντίκια» και πληκτρολόγια. 

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το YouTube Leanback πατώντας ένα μόνο κουμπί, για να «μεταφέρουν» το διαδικτυακό περιεχόμενο στην οθόνη της τηλεόρασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου