Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Microsoft: Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του Security Essentials 2.0

MicrosoftΗ Microsoft εξέδωσε μία νέα beta έκδοση του λογισμικού Security Essentials χθες Τρίτη. Το δωρεάν λογισμικό Security Essentials 1.0 κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η εταιρεία προχώρησε στην κυκλοφορία της έκδοσης 2.0 beta. Σύμφωνα με το blog της Microsoft η νέα έκδοση θα έχει ένα πιο έξυπνο σύστημα εντοπισμού και αφαίρεσης απειλών για την ασφάλεια του Η/Υ και θα προσφέρει καλύτερη επίδοση. Επίσης θα είναι πλήρως ενσωματωμένο στο Windows Firewall. 

Επίσης το Security Essentials 2.0 beta είναι ενσωματωμένο στον Internet Explorer και έτσι, πάντα σύμφωνα με την Microsoft, προσφέρει καλύτερη προστασία από διαδικτυακούς κινδύνους. Μπορεί επίσης να παρακολουθήσει τις επιθέσεις μέσα από δίκτυα, αλλά αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στα Windows Vista και στα Windows 7. Στα Windows ΧΡ κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν αφού λείπει η απαραίτητη Windows Filtering Platform.

Για το κατέβασμα της beta απαιτείται σύνδεση με λογαριασμό Windows Live, ωστόσο είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α., το Ισραήλ, τηνΒραζιλία και την Κίνα και για περιορισμένο αριθμό ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το blog post της Microsoft πατώντας εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου