Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

YouTube: Το πείραμα "Life In a Day" στις 24 Ιουλίου

Το YouTube όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του άλλαξε το logo του για να μας υπενθυμίσει το μεγάλο πειραματικό project,Life in a Day, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου και την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει ο διακεκριμένος και βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός Ridley Scott.
Τι είναι όμως το project "Life in a Day"; Σύμφωνα με όσα υπογράφει ο σκηνοθέτης, το "H ζωή σε μια μέρα" είναι ένα ιστορικό παγκόσμιο πείραμα που έχει σαν στόχο τη δημιουργία της πρώτης, στα παγκόσμια χρονικά, ταινίας μεγάλης διαρκείας που θα έχει δημιουργηθεί από χρήστες: ένα ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε μία μόνο ημέρα, από εσάς. Στις 24 Ιουλίου, έχετε 24 ώρες στη διάθεσή σας για να απαθανατίσετε λίγες στιγμές από τη ζωή σας με μια κάμερα.
Τα πιο ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά βίντεο θα περάσουν από τη διαδικασία του μοντάζ έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πειραματικό ντοκιμαντέρ, με διευθυντή παραγωγής τον Ridley Scott και σε σκηνοθεσία του Kevin Macdonald.
Ο σκηνοθέτης Kevin MacDonald και ο παραγωγός Ridley Scott θα επεξεργαστούν το υλικό για να δημιουργήσουν ένα πειραματικό ντοκυμανταίρ που θα προβληθεί τον Ιανουάριο του 2011, στο Sundance Film Festival.
Αν το υλικό που ανεβάσατε τελικώς επιλεχθεί και συμπεριληφθεί στο πειραματικό ντοκυμανταίρ, τότε το όνομα σας θα συμπεριληφθεί στα credits του φίλμ ως co-director και θα είστε ένας από τους 20 που θα συνοδεύσουν τον Kevin MacDonald στο Sundance Film Festival για να το γιορτάσετε. 24 Ιουλίου είναι... αύριο, και έχουν μείνει μόνο μερικές ώρες για να μην ξεχνιόμαστε! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου