Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

HTC Desire με Android 2.2 Froyo σήμερα και αύριοΈχουμε δει το HTC Desire να τρέχει cooked Android 2.2 ROMs και να τραβάει 720p video τώρα όμως είμαστε μια ανάσα μακρυά από το επίσημο update της HTC. Αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου (ναι σήμερα και αύριο), η HTC να ενημερώσει τα Desire με το Android 2.2 Froyo σε όσους βρίσκονται στην Ευρώπη.
Ξέρετε πόσο γρήγορο είναι το Froyo και τι μπορεί να κάνει σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις που αυξάνονται από 2 ως 5 φορές στο ίδιο hardware. Ξέρουμε επίσης ότι η HTC θα δώσει επιτέλους της δυνατότητα στο Desire να καταγράφει HD video 720p στην ήδη πολύ καλή κάμερα του. Παρέα σε όλα αυτά θα κάνει το Sense UI, το HTC Caller ID που βελτιώνει σημαντικά το προηγούμενο app για κλήσεις αλλά και το HTC Sync που θα επιτρέψει στους χρήστες του Desire να συγχρονίσουν την μουσική με το iTunes.
Το OTA update θα ξεκινήσει από τα ulocked Desire και θα προχωρήσει σε εκδόσεις του κινητών για εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις επόμενες εβδομάδες. Σε θέση αναμονής και update λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου