Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Ρεκόρ στο Tweeter! Ανέβηκε το tweet αριθμός 20.000.000.000
“GGGGGGo_Lets_Go”.! Δε λέει και πολλά αλλά είναι το 20ο δισεκατομμυριοστό tweet. Το έστειλε χωρίς να ξέρει ότι έκανε ρεκόρ ένας Ιάπωνας, ο οποίος κατακλύστηκε από συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο.Το tweet υπ' αριθμόν 20.000.000.000 έγινε το Σάββατο και ώρα 1544 GMT από ένα γραφίστα από το Τόκιο. Σημαίνει κάτι που ξέρει μόνο ο Ιάπωνας και ήταν μέρος συνομιλίας με άλλον χρήστη του Twitter. 

Αφού άρχισε να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συγχαρητηρίων, ανέβασε ένα άλλο μήνυμα που έλεγε: “Φαίνεται ότι ανέβασα το 20ο δισεκατομμυριοστό tweet. Παίρνω απαντήσεις από όλο τον κόσμο. Τί πιθανότητες υπήρχαν; Λέτε να πρόκειται να πεθάνω; Αυτό είναι πιο απίθανο από το να κέρδιζα το λαχείο..”.

Σημειώνεται ότι οι Ιάπωνες στέλνουν συνολικά 8 εκατομμύρια tweets ανά ημέρα, δηλαδή κάνουν το 12% της παγκόσμιας κίνησης και έρχονται δεύτεροι μετά τις ΗΠΑ. 

To Twitter έκανε τέσσερα χρόνια για να συμπληρώσει 10 δισ. tweets. Αυτό συνέβη φέτος το Μάρτιο. Μέσα σε πέντε μήνες διπλασίασε την “σοδειά” - δείγμα του πόσο γρήγορα πιάνει στον κόσμο του Ίντερνετ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου