Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010

Samsung Galaxy S στην Cosmote

Samsung Galaxy S στην Cosmote
Εν αναμονή του Android 2.2 Froyo για το Galaxy S και τα εξαιρετικά καλά νέα δια στόματος Eric Schmidt, η Cosmote ρίχνει στην Ελληνική αγορά το Samsung Galaxy S μέσα από τα καταστήματα Γερμανός και προφανώς τα δικά της branded μαγαζιά. Τα χαρακτηριστικά τα γνωρίζετε ήδη, Super AMOLED οθόνη 4″ με ανάλυση 800×480 pixels και mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) υπό την καθοδήγηση 1 GHz Application Processor και του προς το παρόν διαθέσιμου Android 2.1. Κάμερα ανάλυσης 5 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video HD 720p @30fps χρησιμοποιώντας codecs: mpeg4, H.264, H.263, H263Sorenson, DivX HD/ XviD, VC-1 και υποστήριξη για quad band δίκτυα GSM και tri band HSDPA στα 7.2Mbps. A-GPS, WiFi 802.11 b/g/n και Bluetooth v 3.0 θεωρούνται δεδομένα. Τα ηλεκτρονικά συμπληρώνονται από 16GB / 8GB και κάρτες μνήμης που φτάνουν τα 32GB ρουφώντας ρεύμα από την μπαταρία των 1500 mAh για κάθε ένα από τα 118 γραμμάρια βάρους του Samsung Galaxy S.
Η Cosmote δίνει το Galaxy S 99 ευρώ στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet και δώρο Χάρτες MLS DESTINATOR για την Ελλάδας. Ακολουθεί και το press release.

Το Samsung Galaxy S, ένα από τα πιο εξελιγμένα κινητά της αγοράς, προσφέρει πρώτος στους πελάτες τους ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποκλειστικά από την COSMOTE.
Το Samsung Galaxy S είναι εξαιρετικά λεπτό, με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας SUPER AMOLED 4’’ και εκπληκτικά χρώματα, κάμερα 5 Mpixels για εγγραφή εικόνων και βίντεο υψηλής ποιότητας, εσωτερική μνήμη 8GB, ραδιόφωνο και MP3 player, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών τόσο μέσω του Google Market όσο και μέσω του Samsung App Store.

Το πρωτοποριακό Samsung Galaxy S διατίθεται στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποκλειστικά από την COSMOTE, μόνο με 99€ στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet και δώρο Χάρτες MLS DESTINATOR της Ελλάδας!
Το νέο κινητό επικοινωνείται με ένα χιουμοριστικό διαφημιστικό σποτ, που τονίζει τη διαφορά του χθες με το σήμερα, αναδεικνύοντας έτσι το κινητό τηλέφωνο ως το «θαύμα» της εποχής μας. Από την «ανακάλυψη» του τηλεκοντρόλ, που σηματοδότησε το πέρασμα σε έναν νέο τεχνολογικό κόσμο, μέχρι τη δημιουργία πρωτοποριακών κινητών τηλεφώνων, όπως το Galaxy S, κάθε εποχή χαρακτηρίζεται από μικρά τεχνολογικά θαύματα.
Γιατί να έχεις πρώτος ό,τι πιο νέο… ΓΕΡΜΑΝΟΣ και είσαι μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου